Vilken tid är kvällens presidentdebatt i olika tidszoner?

GettyEn välkommen banner hänger på sidan av Sheila och Eric Samson Pavilion på Cleveland Clinic Main Campus den 27 september 2020 i Cleveland Ohio, där den första Biden vs Trump debatten kommer att hållas.

Redaktörens anmärkning : Informationen nedan är från den första presidentdebatten. Den andra presidentdebatten börjar kl. 21.00. Östtid, 20.00 Central tid, 19.00 Bergstid, 18.00 Stillahavstid, klockan 15.00 på Hawaii och vid 17 -tiden i Alaska. Du kan läsa mer om den andra debatten och sista presidentdebatten här.



I kväll är det den första presidentdebatten för valet 2020, som president Donald Trump och tidigare vice president Joe Biden möter. Läs vidare nedan för mer information om exakt när du kan ställa in ikväll tisdagen den 29 september och inte missa något.




Debatten startar 21:00 Eastern

Kvällens debatt börjar kl 21. Östtid. Men vad innebär det i andra tidszoner? Debatten kommer att simuleras live var du än bor här i USA, så du kommer inte att ligga bakom någon annan även om du bor i en annan tidszon. Naturligtvis kanske inte alla lokala kanaler sänder debatten, men du kan hitta den på kanaler som Fox och CNN.

Det betyder att debatten börjar kl.



  • 20.00 Central tid
  • 19.00 Bergstid
  • 18.00 Stillahavstid
  • 15.00 Hawaii tid
  • 17.00 i Juneau, Alaska

Om du vill se vilken tid det börjar i en viss stad kan du kolla in TimeAndDate -listorna här . Här är några exempel nedan på den tid då debatten startar i olika städer i USA

  • Förankring: 17.00
  • Boston: 21.00
  • Denver: 19.00
  • Detroit: 21.00
  • Honolulu: 15.00
  • Houston: 20.00
  • Los Angeles: 18.00
  • Miami: 21.00
  • Philadelphia: 21.00
  • Washington, D.C .: 21:00

Kvällens debatt kommer att pågå i 90 minuter och sluta vid 22:30. Östra. Du kan se den live i strömmen nedan. Det blir inga reklampauser ikväll.



Spela

Första presidentdebatten 2020 mellan Donald Trump och Joe BidenPresident Donald Trump och tidigare vice president Joe Biden deltar i den första presidentdebatten 2020 i Cleveland, OH. c-span.org/debates/2020-09-30T03: 13: 55Z

Vad man kan förvänta sig ikväll & i kommande veckor

Fox News söndag ankaren Chris Wallace modererar kvällens debatt. Enligt Commission on Presidential Debates kommer ämnena för kvällens debatt att omfatta:



hur mycket betalar tlc per avsnitt
  • Registren över Trump och Biden
  • Högsta domstolen
  • covid-19
  • Ekonomin
  • Ras och våld i våra städer
  • Valets integritet.

Debatten är värd för Case Western Reserve University och Cleveland Clinic. Det hålls på Health Education Campus vid Case Western University i Cleveland, Ohio. Det äger rum på Health Education Campus Sheila och Eric Samson Pavilion.

Efter ikväll är vicepresidentdebatten nästa onsdag den 7 oktober vid University of Utah i Salt Lake City. Moderator för denna debatt är Susan Page i USA Today.

Sedan på torsdagen den 15 oktober är den andra presidentdebatten på Adrienne Arsht Center for Performing Arts i Miami-Dade County. Moderator för denna debatt kommer att vara Steve Scully från C-SPAN. Denna debatt kommer att vara i ett rådhusformat.

Den tredje presidentdebatten är planerad till torsdagen den 22 oktober vid Belmont University i Nashville, Tennessee. Moderator för denna debatt kommer att vara Kristen Welker på NBC.

Räkna med att kvällens debatt blir minst sagt fascinerande. Biden och Trump har inte mött varandra tidigare, så det är svårt att veta vad man kan förvänta sig. Vi såg just Biden i en rad demokratiska debatter, men vi har inte sett Trump i en debatt sedan han och Hillary Clinton mötte 2016.

Kvällens debatt kommer att vara i sex 15-minuters segment, enligt kommissionen om presidentdebatter. Kandidaterna har två minuter på sig att svara på inledningsfrågan och de kommer också att kunna svara på varandra, NPR rapporterade .

Intressanta Artiklar